PVC Vloeren

Stevig en Duurzaam: PVC Vloeren

PVC-vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride (een bijzonder hoogwaardige kunststof). De vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag is een harde transparante laag. Hieronder ziet u bijvoorbeeld de decoratieve laag waarop een houten structuur is aangebracht. De kwaliteit van deze structuur is zo hoog dat hij bijna niet van massief hout te onderscheiden is. PVC lijkt qua gevoel ook dicht bij hout: de vloer heeft een reliëfstructuur, waardoor het er niet alleen uitziet als massief hout, maar ook veel zo aanvoelt. Net als hout bestaat PVC uit losse vloerbedekking die op de vloer is aangebracht

Direct bellen | Bereken uw prijs | Neem contact op

Waarom kies je voor PVC?

Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor PVC.
Rekening houdend met de voordelen die PVC biedt is dat niet verwonderlijk.
Het mooie van PVC is onder andere dat u kunt genieten van het beste van twee werelden: de luxe uitstraling van parketvloeren en de ongeëvenaarde sterkte van niet-houten vloeren.

Mensen die de vloer intensief gebruiken maar er niet de hoogste prijs voor willen betalen, kunnen geen betere keuze maken dan PVC.
Uw kinderen kunnen in vertrouwen spelen op een PVC vloer. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of deuken op de vloer. Die risico loopt u wel wanneer u kiest voor een houtenvloer.

Een ander bijkomstigheid is dat PVC niet gemakkelijk van kleur zal veranderen.

De derde reden om voor PVC te kiezen, is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Houten vloeren daarentegen hebben onderhoud nodig. Ze moeten regelmatig zorgvuldig worden schoongemaakt (bij voorkeur met een speciale houtvloerreiniger), en na verloop van tijd moeten ze worden voorzien van een nieuwe laag olie of vernis.